Tag

votimet

Votimet

-Berisha, Bushi dhe Berluskoni udhëtojnë me avion. Thotë piloti, mbaroi karburanti, por një parashutë kam, si t’ja bëjmë. -Ta hedhim në votë, i thotë Sali Berisha. -Mirë i thonë dy…

Më Shumë