Tag

vota

Shpërblimi

Betino Kraksi po ushëtonte me makinën e tij. Befas shikon një grua që rrëzohët në trotuar. Ndaloi makinën, e mori dhe e dërgoi në spital, ku i japin ndihmën e…

Më Shumë