Tag

Vlonjati

Vlonjati dhe lushnjari

Nje vlonjat dhe lushnjar me targa VL dhe LU i kishin zene rrugen njeri tjetrit .Asnje s pranonte te hapte rruge. lushnjari:s e shikon c me thote targa?LIRO UDHE. vlonjati:po…

Më Shumë