Tag

Vizitor

Vizitor ne Londer

-Dy shoke donin te veshtronin londren.Futen ne autobus dhe njeri i thot tjetrit te shkojm ne katin e dyte sepse shofim me mir. -Tjetri i pergjigjet joooo do me cosh…

Më Shumë