Tag

viti i ri

Viti i Ri

Një i dehur hyn në një klub dhe thërret me të madhe: – Hej! Gëzuar Vitin e Ri të gjithëve! – Mblidh mendjen! — i thotë njëri. – Nuk e…

Më Shumë