Tag

vdekja

Lajmërimi i vdekjes

Një gjirokastrit telefonon në redaksinë e gazetës dhe thotë që të botonin një lajmërim vdekje. Ai i gazetës i thotë: – Mirë, më thoni tekstin. Gjirokastriti: – Shkruani, Xhaferr Tasi…

Më Shumë