Tag

Varfanjaku

Varfanjaku

Ishte nje varfanjak dhe rrinte gjith diten duke pa birrat amstel dhe haniken vdiste per ato. Nje dite kalon nje pasanik e shikon varfanjakun dhe e pyet se cilen donte…

Më Shumë