Tag

Vampiri

Vampiri

Duke kaluar një prift pranë varreve i del përpara një vampir. Prifti e pyet: – Kush je ti dhe çfarë po do? Vampiri nxjerr dhëmbët, prifti e kupton se çka…

Më Shumë