Tag

Ushtari

Ushtari dhe komandanti

Një ushtar humb gishtin dhe fillon të bërtasë. Komandanti i tij gjendet afër dhe i thotë: Duhet të vijë turp, vetëm një gisht ke humbur dhe po bërtet aq shumë.…

Më Shumë

Ushtari i sapoliruar

-Nje grua bashke me femijen e saj te vogel po bisedonin. Nderkohe aty prane kalon nje djale qe sapo ishte liruar nga ushtria dhe degjoi biseden e tyre.- Mami po…

Më Shumë