Tag

ushtarë

Të gjithë ushtarë

Në një sedilje të trenit ishte një Ushtar dhe një civil. Kalon aty një fatorino që sapo kishte filluar punë, për të kontrolluar biletat. – Biletën shok! – i drejtohet…

Më Shumë