Tag

Ushqimi

Ushqimi

Një grua e mbajtur, por pak e shëndoshë, kalon para lypësi, i cili i thotë: – Zonjë, nuk kam ngrënë që prej dy ditësh. Dhe zonja ia kthen: – Ah,…

Më Shumë