Tag

Urimi i Vitit të Ri

Urimi i Vitit të Ri

Profesori në fakultet ua uron vitin e ri studentëve: -Ua uroj Vitin e Ri dhe shumë, shumë para sivjet!” -Njëri prej studentëve i thotë: -E fati, lumturia, dashuria, çka po…

Më Shumë