Tag

Turisti dhe kalimtari

Turisti dhe kalimtari

– Turisti pyet një kalimtar: Sa është ora? Ai i përgjigjet: 12 i natës? Turisti i befasuar thotë: Mendova se është më shumë! Kalimtari ia kthen: Më vjen keq, por…

Më Shumë