Tag

Turistët

Turistët

Një turist kishte shkuar në lartësitë e maleve, dhe pranë një stani takon një bari. – Me çfarë merreni këtu gjatë gjithë vitit? – Ah, more vizitor! Duhet të dish…

Më Shumë