Tag

Trotuari

Trotuari

-E dashur po i thot djali, dashnores nga fshati. -Kalojmë në trotuar se mos po na shkel me automobil ndonjë budall. -Kaluan në trotuar dhe eecën e ecën dikur po…

Më Shumë