Tag

tregëtari

Shpirt tregëtari

Në një nga dyqanet e syzeve optike në Skoci, pronari këshillon të birin: – Kur klientit i kanë pëlqyer syzet dhe të pyet se sa duhet të paguaj ti i…

Më Shumë