Tag

Trashegimtarja

Trashegimtarja e paster

Një djale donte te martohej me nje trashegimtare te pasur e tekanjoze. -Zonje jam shume i dashuruar me ju.” -C’pune beni?” –pastrues.” -Ah, ashtu?! Dhe sa fiton?” -Hemm, njemije euro…

Më Shumë