Tag

Tradhtia

Tradhtia

Një burrë i martuar ka një lidhje jashtëmartesore. Një ditë pasi kryejnë marrëdhënie, e zë gjumi dhe mbetet deri në mbrëmje në shtëpi të dashnores. Kur i del gjumi, burri…

Më Shumë

Tradhtia

I ankohet shokut: – Dyshoj se më tradhton gruaja. Unë kthehem në shtëpi në orët e vona dhe ajo kthehet atëherë. I them ku ishe? Më thotë: “Isha te kjo…

Më Shumë