Tag

Titaniku

Titaniku

Titaniku po mbytej. -Njeri pyet nje tjeter:-sa larg prej ketej eshte toka? tjetri; -2 km. -Ky hidhet ne uje dhe pastaj kujtohet dhe pyet:-ok po ne cfare drejtimi? -Poshte!

Më Shumë