Tag

Tironsi

Tironsi dhe vlonjati

Takohen dy shoke, njeri nga Vlora dhe tjetri nga Tirona. Vlonjati sapo ishte kthyer nga Amerika. – Paske bo leke – i thote tironsi vlonjatit pasi pa se si ishte…

Më Shumë