Tag

telefoni

Papagali dhe telefoni

Ishte ken nje papagal qe sa her delte pronari jasht ai gjithmon e perdorte telefonin. Ne fund te muajit pronarit i vjen fatura 3000$ edhe pronari e denon papagalin me…

Më Shumë