Tag

Telefonata

Telefonata

Nexhoja merr Mondin në telefon dhe e pyet: -Më falni, a është Halil Mondi në shtëpi? Tjetri që i përgjigjet: -Jo or’ vëlla, Mond Halili është këtu. Atëherë…

Më Shumë