Tag

te burgosurit

3 te burgosurit

Ishin 3 kriminel te burgosur dhe po mundoheshin te arratiseshin. -Per kete i duhej te prishnin murin. Nje nate ra stuhi dhe e prishi murin. -Ata me nje ze: bobo…

Më Shumë