Tag

Taksi

Gruaja dhe Taksia

Një ditë një grua do të udhëtonte për diku por nuk kishte vendosur me cfare do të udhëtonte me taxi apo me autobus. Nëse marr një taksi thoshte ajo ka…

Më Shumë