Tag

Sorra dhe ujku

Sorra dhe ujku

Sorra dhe ujku po udhetonin ne avion. Dhelpra ishte kamariere, ariu ishte piloti. Shkon dhelpra tj’u sherbej dhe Sorra ngacmon dhelpren. Ajo i thote rri urte se do ti them…

Më Shumë