Tag

SMS

Sherbimi i Ri SMS

-Ju njoftojme se qe nga e hena ju mund te keni sherbimin “SMS falas” mund te dergoni 1 sms ku te doni, mjafton te fikni dhe ndizni cel. -Nese nuk…

Më Shumë

SMS

-Djaloshi ia dërgon të dashurës së tij një SMS: “Lusim përdoruesin e këtij numri të martohet me mua” -Menjëherë pason përgjigjja: “Nuk keni Kredi të mjaftueshme për këtë opsion!”

Më Shumë