Tag

Shqiptari

Shkencëtari Shqiptar

Një shkencëtar Shqiptar po studionte një plesht. “Hidhu” i thote pleshtit, pleshti hidhet,“hidhu” pleshti hidhet. Më pas i këput krahët. “Hidhu” i thotë pleshtit, pleshti hidhet. Raport1:Pleshti me krahë të…

Më Shumë

Shqiptari dhe italiani

Po i kërkon shqiptari italianit 200 euro hua. – Nuk kam për besë, vetëm 100 i kam, i përgjigjet italiani. Shqiptari: Mi jep pra 100 dhe 100 të tjera mi…

Më Shumë

Shqiptari ne kufi

Cdo jave nje shqiptar kthehej nga greqia per ne shqiperi me biciklete dhe me dy thase te vegjel ne shpine.Sapo do kalonte doganen te hynte ne token shqiptare e ndalon…

Më Shumë

Shqiptari

-Bjen ni shqiptar pi katit t’10 me kry n’tok edhe pshton. -I thojin gazetart:Qysh eshte e mundshme, a munesh me përsërit? -Shqiptari:Po, veq nese m’garantoni qe prap bi me kry.

Më Shumë