Tag

Shpallje

Shpallje

Një bionde e bukur dhe e ëmbël, me rrogë mbi 1000 euro, shtëpi me pishinë dhe banesë në qendër të Prishtinës, nuk kërkon asgjë – vetëm lavdërohet.

Më Shumë