Tag

Sheqeri

Sheqeri

-Ne nje periudhe krize sheqeri, patrulla e policise ndaloi nje kalimtar te hipur mbi karroce te ngarkuar. – Dokumentat! – i tha njeri prej policeve. Kalimtari germoi neper xhepa dhe…

Më Shumë