Tag

Shën pjetri

Shën pjetri

Ishin 3 femra qe kishin vdekur dhe Shën Pjetri po i priste qe t’iu jepte çelsin e parajses ose ferrit. Kur ishin ne jete (3 femrat) njera kishte qene doktoreshe…

Më Shumë