Tag

semundje interneti

E-maili i Gabuar

Një burrë kryen regjistrimin në hotelin ku mbërrin. -Kur hyn në dhomë shikon një kompjuter në tavolinë dhe vendos t’i shkruajë një e-mail të shoqes. Por pa e vënë re…

Më Shumë