Tag

sekretarja

Sekretarja

Cili është dallimi në mes të sekretares së mirë dhe sekretares së shkëlqyer? Sekretarja e mirë thotë: “Mirëmëngjesi, shef!”. Ndërsa sekretarja e shkëlqyer thotë: “U bë mëngjes, shef!”.

Më Shumë