Tag

Sala

Sala ne miting

-Shkon Sala ne miting ne Veri te vendit dhe fillon ti drejtohet miletit: – Milet i dashur, ne veriun e Shqiprise do ta mbjellim kumbulla. Nderkoge ne Jug e Shqiperise…

Më Shumë