Tag

sadami

Sadami

-Ishte nje here Sadami dhe do bombardonte te gjithe shtetet qe kishin qene pro luftes ne irak.e i zuri te gjithe shtetet me radhe. -Po kur i erdhi radha Shqiperise…

Më Shumë