Tag

Rostoja

Rostoja

– Do doja t’ju falenderoja edhe njëherë për papagallin që më dhuruat! – Një qënie e mrekullueshme! – Po, e mrekullueshme dhe e shtrenjtë! – Çfarë do të thuash me…

Më Shumë