Tag

Ronaldo dhe Messi

Ronaldo dhe Messi

– Cristiano Ronaldo kishte komentuar: -Mua zoti i futbollit më ka dërguar që t’i mësoj njerëzit si luhet futbolli. -Kur e kishte parë Messi këtë koment, kishte shkruar: -Nuk po…

Më Shumë