Tag

Rastësia

Rastësia

– Pyet mësuesja nxënësit në klasë: – Le ta tregon ndonjëri ndonjë rastësi!. Çohet Jetmiri dhe tregon: Babai im dhe nëna ime janë martuar për një ditë!.

Më Shumë