Tag

Rakia

Rakia dhe çmimet

Ishte djali ne treg dhe kthehet ne shtëpi. Shikon babin e dehur dhe i thotë: – Babi,thonë se rakia është shtrenjtuar. Kjo do te thotë se ti tani do te…

Më Shumë