Tag

Qorri dhe Gagaçi

Qorri dhe Gagaçi

Shkojnë Gagaçi me Qorrin për te zene peshk. Qorri- Gagaçit: – Dëgjo, kur te shohësh një peshk do me thuash mua dhe unë do te hidhem ta kap. Gagaçi: -Mi..…

Më Shumë