Tag

pula

Ankesa e kafsheve

Nje grup kafshesh te pakenaqura nga pamja tyre e jashtme, vendosin te protestojne dhe per kete qellim dergojne nje delegacion qe te diskutojne me Zotin. Delegacioni i perbere nga nje…

Më Shumë

Hajduti dhe pula!

Nje hajdut shume i uritur, shkon e vjedh nje pule ne oborrin e nje shtepie. Iken me vrap fshehurazi dhe ulet ne breg te lumit t’i pastronte puplat. Sapo mbaroi…

Më Shumë