Tag

psikologu

Ndryshimi pas vizitës

Takohen dy shoqe që kishin kohë pa u parë. Pasi përshëndeten, njëra e pyet: – Ku paske qënë? – Isha tek psikologu, ka filluar të më lërë kujtesa. – Dhe…

Më Shumë