Tag

Psikiatri

Psikiatri

Një i sëmurë hyn në kabinetin e mjekut psikiatër dhe i shpjegon sëmundjen: – Doktor vuaj nga dyzimi, më duket sikur jam i ndarë në dysh, unë dhe një tjetër…

Më Shumë