Tag

Protesta

Protesta

Afër 10.000 njerëz janë grumbulluar në kryeqytet për të protestuar kundër papunësisë. Në një moment kalon një person me Mercedes të zi dhe e pyet njërin nga protestuesit: – Çfarë…

Më Shumë