Tag

Prezentimi

Prezentimi

– Ka qenë shqiptari dhe amerikani, ulen në një lokal. Afrohet kamarieri dhe e pyet së pari amerikanin: -cka doni te pini? – Ai thotë Gjoni Voker Viski. -Shqiptari thote:…

Më Shumë