Tag

Presidenti

Presidenti dhe kryeministri

Ish presidenti i Shqipërisë, gjatë kohës kur kryente këtë funksion, niset për një vizitë në Mbretërinë e Bashkuar. Në axhendën e takimeve, kishte edhe takimin me Mbretëreshën. Pas takimit zyrtar,…

Më Shumë