Tag

Presidentet

Presidentet

-Ishte nje here nje njeri shume i pasur dhe kishte nje avion floriri,dhe ai ftoi te gjithe presidentet e botes per ti pare se sa te sinqerte ishin. -Presidenti i…

Më Shumë