Tag

Portofoli…

Portofoli…

Djaloshi shkone ne nje bare dhe thote: Ju lutem dy birra. Kamarieri i sherbene, djali kontrollone portofolin dhe porosit edhe dy birra te tjera. E njejta porosi vazhdoi derisa djali…

Më Shumë