Tag

politika

Puna e politikës

Nje djalosh shkon ne shtepi dhe i thote te atit: Baba ne shkolle na kerkojne nje pergjigje neser dhe ka mundesi qe te na bejne hartim me kete temë. Po ku…

Më Shumë

Ç’është politika?

Një Djalë i vogël, rreth 10 vjeç, shkoi tek i jati dhe e pyeti:”Ç’është politika?” I jati i tha: “Le të përpiqem ta spjegoj disi thjeshtë: Unë jam ai që…

Më Shumë