Tag

Polici

Polici rrugor

Polici rrugor ndalon një polic dhe i thotë: – Ju po e ngisni mabinën shumë shpejt. – Ç’është ajo fjalë. Unë po ecja sa është e lejuar. – A nuk…

Më Shumë

Polici dhe xhaja

Një xhaje nga fshati po shkonte me goamrin e tij për ne qytet te shiste dru. Ke unaza një polic qe e mbante veten për garip (kuller) e pyet xhajen.…

Më Shumë

Polici dhe majmuni

Dy shokë bisedojnë, njeri e pyet tjetrin se ku është dallimi në mes policit dhe majmunit?. Aty afër qëllon një polic duke i dëgjuar dhe menjëherë e kap njërin për…

Më Shumë

Polici ne sherbim

Nje dite polici pyeti shefin: -Ku e kam sherbimin sot? Shefi i thote: -E shikon ate driten e kuqe atje larg? Deri atje e ke sherbimin- i thote shefi. Niset…

Më Shumë

Polici dhe shoferi

Ndalon një ditë polici një shofer në kundravajtje dhe i kërkon dokumentat. Shoferi i zënë ngusht mendohet dhe me në fund nxjerrë nga xhepi pasqyren dhe i’a tregon. Polici sa…

Më Shumë