Tag

Polici dhe kolegu

Polici dhe kolegu

Dy police po flisnin per familet e tyre. Nje polic duke folur me nje kolegun e tij, i tregon atij nje fotografi te te birit duke shtuar: -u bene 6…

Më Shumë